Hétfő-Péntek 10-16 : +36 30 437 1979 - Rendelés telefon, viber, whatsapp, füstjel:) English on phone!
Gyári Kymco, Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Ducati, Aprilia, Piaggio, Vespa, stb.. alkatrészek katalógusból! Érdeklődni telefonon!

Kiváló 4.8/5-ös értékelés az ügyfélszolgálattól a kiszállításig több mint 700 ügyfelünk szerint! Tovább a véleményekre »
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett! (Magyarország)  19 országba szállítunk: Szállítási információk » 

Barion biztonságos fizetés

Biztonságos bankkártyás fizetés, egy pillanat alatt!

A Barion egy bankfüggetlen, elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel biztonságosan és kényelmesen tudsz bankkártyáddal (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro vagy American Express), vagy saját barion egyenlegeddel fizetni webáruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, hivatalos weboldala: https://www.barion.com/hu/.

Hogyan működik?

A szolgáltatás használata díjmentes. A bankkártyával való fizetés menete nem sokban különbözik a megszokott banki szolgáltatókétól, a pénztár folyamat lezárása után átirányítunk a Barion biztonságos fizetési oldalára, ahol szokásos kártya adataid - bankkártya szám, a lejárati dátum és a hátoldalon található CVC kód -, valamint egy működő e-mail címet megadva pillanatok alatt megtörténik a fizetés. A következő oldalon a rendszer felajánlja egy Barion tárca regisztrálását (Ugrás a Barion tárcáról szóló részhez.), ez nem kötelező, dönthetünk úgy is, hogy nem regisztrálunk, ekkor a megfelelő jelölő négyzet bepipálásával és a tovább gomb megnyomásával befejezhető a folyamat és néhány másodperc múlva visszairányít a webáruházunk sikeres rendelést megerősítő oldalára.

Barion tárca

Egy Barion tárcában akár több bankkártya is és egy feltöltött egyenleg lehet. Egyik sem kötelező, lehet kártyával fizetni egyenleg nélkül, és egyenlegről kártya nélkül, de lehet akár mindkettőt is használni. Barion tárcák közötti pénzküldés is lehetséges, amely azonnali és ingyenes. A bankkártyás fizetéshez nem kell előre egyenleget feltölteni, ez esetben a kártyáról a pénz egyből a kereskedő tárcájába megy, és annak díját a kereskedő állja.

Kártyás fizetésnél a kártyaszám nem megy át a kereskedőhöz, azt a Barion tárolja, szervereit és a kártyaadatokat, jelszavakat a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizethetsz bankkártya nélkül is, amennyiben nincsen kártyád, előre feltöltött tárca egyenleggel is tudsz fizetni, melyet átutalással, vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve ismerőseid tudnak saját Barion fiókjukból pénzt küldeni.

Barion vásárlásaidat, fiókod kezelését a biztonságos mobilalkalmazásokból is intézheted, a web és mobil aplikációkkal követheted vásárlásaid, ellenőrizheted egyenleged, küldhetsz pénzt vagy akár feltöltő pontokat is kereshetsz.

Biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. A Barion rendelkezik a kártyatársaságok által előírt PCI DSS szabvány szerinti minősítéssel, így jogosult kártyaadatokat kezelni (a CVC kód nem kerül tárolásra).

A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Norton Secured