Telefon (H-P 10-16): +36 30 437 1979 (rendelés telefonon is, viber, whatsapp) | Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett! (Magyarország) | 30.000 Ft-tól ajándék! | 19 országba szállítunk: Információk

NOCO GB250 Boost Max 12V 5250A akkumulátor bikázó

NOCO Boost Max 12V 5250A akkumulátor bikázó
NOCO GB250 Boost Max 12V 5250A akkumulátor bikázó
ForrásElérhetőségKézbesítési idő
Központi raktár0 db1 munkanap (14 óráig)
1-es raktár0 db3-4 munkanap

Normál ár: 767 113 Ft

Special Price 639 261 Ft

Leírás

 • 5250 Amp UltraSafe UltraSafe lítium Jump Starter

  A GB250+ egy 5250 amperes hordozható lítiumos indítómotor benzin- és dízelmotorokhoz 16 literig, beleértve a 6, 8, 12, és 16 hengeres félpótkocsikat (8. osztályig), lakóautókat, autóbuszokat, bányászati, mezőgazdasági, építőipari és szakipari berendezéseket - 6, 8, 12, és 16 hengereseket - és még sok mást is.
  • Bemutatjuk az eddigi legerősebb lítiumos indítórakétáinkat. A valaha volt legnagyobb, legnagyobb kihívást jelentő motorindításokhoz tervezték. Több mint 5250 amperes indítási teljesítményével akár 16 literes benzin- és dízelmotorok indítására is képes.
  • Biztonságos és könnyen használható akkumulátor-ugróindító csomag a helytelen csatlakozások vagy szikrák miatti aggodalom nélkül. Biztonságosan csatlakoztatható bármilyen 12 voltos akkumulátorhoz a szikramentes technológiával és fordított polaritásvédelemmel ellátott hibabiztos kialakításunkkal.
  • Minden tekintetben kereskedelmi forgalomban kapható. Szinte minden járműtípust és berendezést indít, beleértve a nyerges vontatókat (8-as osztályig), lakóautókat, autóbuszokat, buszokat, bányászati, mezőgazdasági, építőipari és szakmai berendezéseket - 6, 8, 12 és 16 hengereseket - és még sok mást. Ráadásul egy integrált digitális akkumulátor-feszültségmérővel a fokozott diagnosztika érdekében.
  • Az ilyen erős ugrásindítók jellemzően hatalmasak és több száz kilót nyomnak, de a mi nagy kisütésű lítium technológiánk a világ legkompaktabb és legkönnyebb kialakítását teszi lehetővé - mindössze 15 fontot nyom. Hordozható hordtáskája pedig minden eddiginél kényelmesebbé teszi az indítást.
  • Ez nem csak egy lítiumos jump starter, hanem egy hordozható power bank is az okostelefonok, táblagépek és más USB-s eszközök feltöltéséhez, ultra-fényes, 600 lumenes LED-es zseblámpával, hét világítási móddal, beleértve a vészhelyzeti stroboszkópot és az SOS-t.
  Teljesen új kialakítású, extrém indítóerővel rendelkező ugrásindító készülék az erőteljes motorindításhoz. Ez a 4250 amperre méretezett, hordozható lítiumos autóakkumulátor-ugróindító minden indításkor maximális energiát szabadít fel. Ez nem egy frissítés. Ez egy teljesen új sorozat - az Extreme sorozat.
 • USB-C technológiával felszerelt, amely az energiaellátással kombinálva villámgyors feltöltést biztosít. Mindössze 2,7 óra alatt teljesen feltöltődik, vagy mindössze 5 perc töltési idő alatt 0%-ról ugrásra készen áll.
 • Töltsön fel mindent az USB-C Power Delivery technológiával. Belső power bankja 60 wattos teljesítményt biztosít - befelé és kifelé egyaránt -, hogy könnyedén tápláld kedvenc USB-C eszközeidet, például telefonokat, táblagépeket, laptopokat, viselhető eszközöket és még sok mást.
 • Az UltraSafe technológiánkat továbbfejlesztettük. Még mindig a szikramentes technológiával és fordított polaritásvédelemmel ellátott egyszerű, hibamentes kialakításunk, de továbbfejlesztett hőhatékonysággal és energiagazdálkodással, hogy jobb teljesítményt és hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosítson.
 • Ez az egyik legsokoldalúbb lítiumos jump starter. Minden járműtípust, beleértve személygépkocsikat, motorkerékpárokat, teherautókat, ATV-ket, csónakokat, lakóautókat, furgonokat, terepjárókat, traktorokat és még sok mást is, akár 10,0 literes benzinmotorokhoz és 8,0 literes dízelmotorokhoz is indíthat.
Írd meg a véleményed a termékről

A NOCO GB250 Boost Max 12V 5250A akkumulátor bikázó nevü termékről

 • Értékelés