Telefon (H-P 10-16): +36 30 437 1979 (rendelés telefonon is, viber, whatsapp) | Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett! (Magyarország) | 19 országba szállítunk: Információk

NOCO GB250 Boost Max 12V 5250A akkumulátor bikázó

NOCO Boost Max 12V 5250A akkumulátor bikázó
NOCO GB250 Boost Max 12V 5250A akkumulátor bikázó
Forrás Elérhetőség Kézbesítési idő
Központi raktár 0 db 1 munkanap (14 óráig)
1-es raktár 0 db 3-4 munkanap

Normál ár: 767 113,00 Ft

Special Price 639 261,00 Ft

Leírás

 • 5250 Amp UltraSafe UltraSafe lítium Jump Starter

  A GB250+ egy 5250 amperes hordozható lítiumos indítómotor benzin- és dízelmotorokhoz 16 literig, beleértve a 6, 8, 12, és 16 hengeres félpótkocsikat (8. osztályig), lakóautókat, autóbuszokat, bányászati, mezőgazdasági, építőipari és szakipari berendezéseket - 6, 8, 12, és 16 hengereseket - és még sok mást is.
  • Bemutatjuk az eddigi legerősebb lítiumos indítórakétáinkat. A valaha volt legnagyobb, legnagyobb kihívást jelentő motorindításokhoz tervezték. Több mint 5250 amperes indítási teljesítményével akár 16 literes benzin- és dízelmotorok indítására is képes.
  • Biztonságos és könnyen használható akkumulátor-ugróindító csomag a helytelen csatlakozások vagy szikrák miatti aggodalom nélkül. Biztonságosan csatlakoztatható bármilyen 12 voltos akkumulátorhoz a szikramentes technológiával és fordított polaritásvédelemmel ellátott hibabiztos kialakításunkkal.
  • Minden tekintetben kereskedelmi forgalomban kapható. Szinte minden járműtípust és berendezést indít, beleértve a nyerges vontatókat (8-as osztályig), lakóautókat, autóbuszokat, buszokat, bányászati, mezőgazdasági, építőipari és szakmai berendezéseket - 6, 8, 12 és 16 hengereseket - és még sok mást. Ráadásul egy integrált digitális akkumulátor-feszültségmérővel a fokozott diagnosztika érdekében.
  • Az ilyen erős ugrásindítók jellemzően hatalmasak és több száz kilót nyomnak, de a mi nagy kisütésű lítium technológiánk a világ legkompaktabb és legkönnyebb kialakítását teszi lehetővé - mindössze 15 fontot nyom. Hordozható hordtáskája pedig minden eddiginél kényelmesebbé teszi az indítást.
  • Ez nem csak egy lítiumos jump starter, hanem egy hordozható power bank is az okostelefonok, táblagépek és más USB-s eszközök feltöltéséhez, ultra-fényes, 600 lumenes LED-es zseblámpával, hét világítási móddal, beleértve a vészhelyzeti stroboszkópot és az SOS-t.
  Teljesen új kialakítású, extrém indítóerővel rendelkező ugrásindító készülék az erőteljes motorindításhoz. Ez a 4250 amperre méretezett, hordozható lítiumos autóakkumulátor-ugróindító minden indításkor maximális energiát szabadít fel. Ez nem egy frissítés. Ez egy teljesen új sorozat - az Extreme sorozat.
 • USB-C technológiával felszerelt, amely az energiaellátással kombinálva villámgyors feltöltést biztosít. Mindössze 2,7 óra alatt teljesen feltöltődik, vagy mindössze 5 perc töltési idő alatt 0%-ról ugrásra készen áll.
 • Töltsön fel mindent az USB-C Power Delivery technológiával. Belső power bankja 60 wattos teljesítményt biztosít - befelé és kifelé egyaránt -, hogy könnyedén tápláld kedvenc USB-C eszközeidet, például telefonokat, táblagépeket, laptopokat, viselhető eszközöket és még sok mást.
 • Az UltraSafe technológiánkat továbbfejlesztettük. Még mindig a szikramentes technológiával és fordított polaritásvédelemmel ellátott egyszerű, hibamentes kialakításunk, de továbbfejlesztett hőhatékonysággal és energiagazdálkodással, hogy jobb teljesítményt és hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosítson.
 • Ez az egyik legsokoldalúbb lítiumos jump starter. Minden járműtípust, beleértve személygépkocsikat, motorkerékpárokat, teherautókat, ATV-ket, csónakokat, lakóautókat, furgonokat, terepjárókat, traktorokat és még sok mást is, akár 10,0 literes benzinmotorokhoz és 8,0 literes dízelmotorokhoz is indíthat.
Írd meg a véleményed a termékről

A NOCO GB250 Boost Max 12V 5250A akkumulátor bikázó nevü termékről

 • Értékelés