Telefon (H-P 10-16): +36 30 437 1979 | Ingyenes szállítás 40.000 Forint felett!

NOCO GENIUS2DEU 2A közvetlen rögzítésű akkumulátortöltő

NOCO 2A közvetlen rögzítésű akkumulátortöltő
NOCO GENIUS2DEU 2A közvetlen rögzítésű akkumulátortöltő
ForrásElérhetőségKézbesítési idő
Helyi raktár0 db1 munkanap (14 óráig)
Rendelésre0 db3-4 munkanap

Normál ár: 32 018 Ft

Special Price 26 681 Ft

Leírás

2 Amperes, közvetlenül szerelhető akkumulátortöltő és karbantartó

Bemutatjuk a GENIUS2D-t, az egyik legerősebb, legnagyobb teljesítményű, energiatakarékos és kompakt töltőnket. A GENIUS2D egy 2 amperes, közvetlenül felszerelhető akkumulátortöltő és akkumulátorkarbantartó, amelyet úgy terveztek, hogy biztonságosan felszerelhető legyen az akkumulátor közelében. Minden típusú 12 voltos ólom-sav akkumulátorhoz tervezték, beleértve az elárasztott, zselés, AGM és egyéb karbantartásmentes akkumulátorokat.
  • Újabb generációs akkumulátortöltő - most kisebb, könnyebb és továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik az akkumulátor élettartamának növelése érdekében.
  • 12 voltos ólom-sav akkumulátorokhoz tervezték, beleértve a legtöbb elárasztott, zselés, AGM és karbantartásmentes, valamint autóipari, tengeri, lakóautó- és mélyciklusú akkumulátorokat.
  • A tökéletes akkumulátor-karbantartó a napi akkumulátor-karbantartáshoz vagy a személygépkocsik, csónakok, teherautók, lakóautók és berendezések hosszú távú tárolásához, továbbá alkalmas ATV-k, hullámvasutak, fűnyírók és egyéb eszközök töltésére.
  • Megfelelő az akkumulátorok napi karbantartásához vagy hosszú távú tárolásához.
  • A robusztus, pattintható rögzítőkonzol segítségével biztonságosan felszerelhető az akkumulátor közelében, és a legtöbb anyagba könnyedén beszerelhető a csavarfejes önmetsző csavarokkal.
  • Integrált hőérzékelő az akkumulátor élettartamának maximalizálása érdekében, és automatikusan kompenzálja a töltést a hideg és meleg környezetben egyaránt.
  • Érvezze a számtalan órányi biztonságos töltést az akkumulátorok túltöltésének kockázata nélkül, valamint további biztonságot, mint a szikramentes csatlakozások és a fordított polaritásvédelem.
  • Tartalmaz egy 2 amperes, közvetlenül felszerelhető akkumulátortöltőt és akkumulátorkarbantartót 24 hüvelykes A-típusú A/C-kábellel és 24 hüvelykes D/C-kábellel fűzőlyukakkal, valamint egy tartókonzolt, önmetsző csavarokat és egy használati útmutatót, továbbá 3 év problémamentes garanciát.
Írd meg a véleményed a termékről

A NOCO GENIUS2DEU 2A közvetlen rögzítésű akkumulátortöltő nevü termékről

  • Értékelés