Hétfő-Péntek 10-16 : +36 30 437 1979 - Rendelés telefon, viber, whatsapp, füstjel:) English on phone!
Gyári Kymco, Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Ducati, Aprilia, Piaggio, Vespa, stb.. alkatrészek katalógusból!

Kiváló 4.8/5-ös értékelés az ügyfélszolgálattól a kiszállításig több mint 700 ügyfelünk szerint! Tovább a véleményekre »
Ingyenes szállítás 40.000 Ft felett! (Magyarország)  19 országba szállítunk: Szállítási információk » 

NOCO GENIUS2DEU 2A közvetlen rögzítésű akkumulátortöltő

NOCO 2A közvetlen rögzítésű akkumulátortöltő
NOCO GENIUS2DEU 2A közvetlen rögzítésű akkumulátortöltő
RaktárakMenny
Francia 1-es raktár
3-4 munkanap
Készleten 74 db
Ha ezt a terméket most megrendeled a várható kiszállítás: 2024-07-17 szerda - 2024-07-18 csütörtök

Normál ár: 25 719 Ft

Special Price 24 433 Ft

Leírás

2 Amperes, közvetlenül szerelhető akkumulátortöltő és karbantartó

Bemutatjuk a GENIUS2D-t, az egyik legerősebb, legnagyobb teljesítményű, energiatakarékos és kompakt töltőnket. A GENIUS2D egy 2 amperes, közvetlenül felszerelhető akkumulátortöltő és akkumulátorkarbantartó, amelyet úgy terveztek, hogy biztonságosan felszerelhető legyen az akkumulátor közelében. Minden típusú 12 voltos ólom-sav akkumulátorhoz tervezték, beleértve az elárasztott, zselés, AGM és egyéb karbantartásmentes akkumulátorokat.
  • Újabb generációs akkumulátortöltő - most kisebb, könnyebb és továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik az akkumulátor élettartamának növelése érdekében.
  • 12 voltos ólom-sav akkumulátorokhoz tervezték, beleértve a legtöbb elárasztott, zselés, AGM és karbantartásmentes, valamint autóipari, tengeri, lakóautó- és mélyciklusú akkumulátorokat.
  • A tökéletes akkumulátor-karbantartó a napi akkumulátor-karbantartáshoz vagy a személygépkocsik, csónakok, teherautók, lakóautók és berendezések hosszú távú tárolásához, továbbá alkalmas ATV-k, hullámvasutak, fűnyírók és egyéb eszközök töltésére.
  • Megfelelő az akkumulátorok napi karbantartásához vagy hosszú távú tárolásához.
  • A robusztus, pattintható rögzítőkonzol segítségével biztonságosan felszerelhető az akkumulátor közelében, és a legtöbb anyagba könnyedén beszerelhető a csavarfejes önmetsző csavarokkal.
  • Integrált hőérzékelő az akkumulátor élettartamának maximalizálása érdekében, és automatikusan kompenzálja a töltést a hideg és meleg környezetben egyaránt.
  • Érvezze a számtalan órányi biztonságos töltést az akkumulátorok túltöltésének kockázata nélkül, valamint további biztonságot, mint a szikramentes csatlakozások és a fordított polaritásvédelem.
  • Tartalmaz egy 2 amperes, közvetlenül felszerelhető akkumulátortöltőt és akkumulátorkarbantartót 24 hüvelykes A-típusú A/C-kábellel és 24 hüvelykes D/C-kábellel fűzőlyukakkal, valamint egy tartókonzolt, önmetsző csavarokat és egy használati útmutatót, továbbá 3 év problémamentes garanciát.
Írd meg a véleményed a termékről

A NOCO GENIUS2DEU 2A közvetlen rögzítésű akkumulátortöltő nevü termékről

  • Értékelés