Hétfő-Péntek 10-16 : +36 30 437 1979 - Rendelés telefon, viber, whatsapp, füstjel:) English on phone!
Gyári Kymco, Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Ducati, Aprilia, Piaggio, Vespa, stb.. alkatrészek katalógusból!

Kiváló 4.8/5-ös értékelés az ügyfélszolgálattól a kiszállításig több mint 700 ügyfelünk szerint! Tovább a véleményekre »
Ingyenes szállítás 40.000 Ft felett! (Magyarország)  19 országba szállítunk: Szállítási információk » 

NOCO GENIUS2X2 4A 2-es (dupla) akkumulátortöltő

NOCO GENIUS2X2 4A 2-es (dupla) akkumulátortöltő
NOCO GENIUS2X2 4A 2-es (dupla) akkumulátortöltő
RaktárakMenny
Észt 1-es raktár
6-7 munkanap
Készleten 8 db
Ha ezt a terméket most megrendeled a várható kiszállítás: 2024-07-22 hétfő - 2024-07-23 kedd

Normál ár: 60 039 Ft

Special Price 57 037 Ft

Leírás

2 bankos, 4 amperes akkumulátortöltő, akkumulátor karbantartó és akkumulátor deszulfátor

Bemutatjuk a teljesen új GENIUS2X2-t, amely az egyik legerősebb, legnagyobb teljesítményű, energiatakarékos és kompakt töltőnk. A GENIUS2X2 egy 6 és 12 voltos kétbankos akkumulátortöltő, akkumulátorkarbantartó, csepptöltő és akkumulátor deszulfátor. Névlegesen 4 amper (bankonként 2 amper) minden típusú ólom-sav és lítium-ion akkumulátorhoz, beleértve az elárasztott, zselés és AGM akkumulátorokat, valamint a tengeri és mélyciklusú akkumulátorokat.
  • Kétbankos akkumulátortöltő, akkumulátorkarbantartó, csepptöltő és akkumulátor deszulfátor - a tökéletes all-in-one megoldás az akkumulátorok karbantartásához.
  • Kétbankos akkumulátortöltő-karbantartó, amelynek névleges teljesítménye 4 amper - bankonként 2 amper, 40Ah kapacitású tartományban - több jármű, például autók, motorkerékpárok, csónakok, ATV-k, lakóautók, fűnyírók, fűtraktorok, teherautók stb. töltésére és karbantartására tervezték.
  • 6 és 12 voltos ólom-savas autóipari, tengeri és mélyciklusú akkumulátorokhoz tervezték, beleértve az elárasztott, zselés, AGM és karbantartásmentes, valamint a lítium-ion akkumulátorokat.
  • Egy beépített hőérzékelő érzékeli a környezeti hőmérsékletet és módosítja a töltést, hogy elkerülje a túltöltést meleg éghajlaton és az alultöltést hideg éghajlaton.
  • Akkukat már 1 voltos feszültséggel is tölti. Vagy használja a teljesen új erőltetett üzemmódot, amely lehetővé teszi, hogy átvegye az irányítást, és kézzel kezdje el a lemerült akkumulátorok töltését nulla voltig.
  • Automatikusan észleli az akkumulátor szulfátosodását és savas rétegződését, hogy helyreállítsa az akkumulátor elvesztett teljesítményét az erősebb motorindítás és a hosszabb akkumulátor élettartam érdekében.
  • Ez nem csak egy csepptöltő; ez egy fejlett akkumulátor-karbantartó. Teljesen automatikus, gondtalan akkumulátortöltő mindennapi használatra - 24/7 - nulla túltöltéssel.
Írd meg a véleményed a termékről

A NOCO GENIUS2X2 4A 2-es (dupla) akkumulátortöltő nevü termékről

  • Értékelés