Telefon (H-P 10-16): +36 30 437 1979 | Ingyenes szállítás 40.000 Forint felett!

NOCO GENIUS5EU 5A akkumulátortöltő

NOCO GENIUS5EU 5A akkumulátortöltő
NOCO GENIUS5EU 5A akkumulátortöltő
ForrásElérhetőségKézbesítési idő
Helyi raktár0 db1 munkanap (14 óráig)
Rendelésre5 db3-4 munkanap

Normál ár: 52 921 Ft

Special Price 44 101 Ft

Leírás

5 Amperes akkumulátortöltő, akkumulátor karbantartó és akkumulátor deszulfátor

Bemutatjuk a vadonatúj GENIUS5-öt, az eddigi legerősebb, legnagyobb teljesítményű, energiatakarékos és kompakt töltőnket. A GENIUS5 egy 6 és 12 voltos akkumulátortöltő, akkumulátorkarbantartó és akkumulátor deszulfátor, amely 5 amperes teljesítményű ólom-savas autóipari, tengeri és mélyciklusú akkumulátorokhoz, beleértve az elárasztott, zselés, AGM és karbantartásmentes, valamint a lítium-ion akkumulátorokat.
  • Ismerje meg a GENIUS5-öt - Hasonló a G3500-as akkumulátorunkhoz, csak jobb. 34%-kal kisebb és 65%-kal nagyobb teljesítményt nyújt. És egyszerűbb és könnyebben használható, mint valaha.
  • Tegyen többet a Geniusszal - 6 és 12 voltos ólom-savas autóipari, tengeri és mélyciklusú akkumulátorokhoz tervezték, beleértve az elárasztott, zselés, AGM és karbantartásmentes, valamint a lítium-ion akkumulátorokat.
  • Még többet tehet a Geniusszal.
  • Érvezze a precíziós töltést - A beépített hőérzékelő érzékeli a környezeti hőmérsékletet és módosítja a töltést, hogy elkerülje a túltöltést meleg éghajlaton és az alultöltést hideg éghajlaton.
  • Feltölti a lemerült akkumulátorokat - Már 1 voltosnál is alacsonyabb feszültségű lemerült akkumulátorokat tölt fel. Vagy használja a teljesen új Force módot, amely lehetővé teszi, hogy átvegye az irányítást, és kézzel kezdje el a lemerült akkumulátorok töltését nulla voltig.
  • Egyszerű beállítás és használat - Dugja be, csatlakoztassa az akkumulátorhoz, válassza ki a töltési módot, és kezdje el tölteni az akkumulátort. Teljesen automatikus, gondtalan akkumulátortöltő egész éves használatra.
  • Felújítja akkumulátorát - Érzékeli a szulfátosodást és a savas rétegződést, és helyreállítja az elvesztett teljesítményt az erősebb motorindítás és a hosszabb akkumulátor-élettartam érdekében.
  • Kompatibilis minden típusú járművel - Töltse és tartsa karban az autókat, motorkerékpárokat, fűnyírókat, ATV-ket, traktorokat, teherautókat, terepjárókat, csónakokat, klasszikus autókat, hot rodokat és még sok mást - amit csak akar.
  • Kompatibilis minden típusú járművel.
NOCO GENIUS5 5A-es többcélú 6V & 12V-os okos akkumulátortöltő – célunk, hogy ügyfeleinket magas minőségben kiszolgáljuk, ezért 1-4 munkanap alatt kézbesítjük a terméket. Minőségi termékeket forgalmazunk, mert hiszünk abban, hogy Neked és a robogódnak, motorodnak a legjobb jár. NOCO GENIUS5 5A-es többcélú 6V & 12V-os okos akkumulátortöltő termékünk a Akkumulátor töltő, bikázó / Akkumulátor töltők kategóriában található meg. Tedd a kosárba a terméket a vásárláshoz. 40.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes. Kérdés esetén: 0630 437 1979 (H-P, 9-17)
Írd meg a véleményed a termékről

A NOCO GENIUS5EU 5A akkumulátortöltő nevü termékről

  • Értékelés