Hétfő-Péntek 10-16 : +36 30 437 1979 - Rendelés telefon, viber, whatsapp, füstjel:) English on phone!
Gyári Kymco, Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Ducati, Aprilia, Piaggio, Vespa, stb.. alkatrészek katalógusból!

Kiváló 4.8/5-ös értékelés az ügyfélszolgálattól a kiszállításig több mint 700 ügyfelünk szerint! Tovább a véleményekre »
Ingyenes szállítás 40.000 Ft felett! (Magyarország)  19 országba szállítunk: Szállítási információk » 

NOCO GENIUSPRO50 50A Pro akkumulátortöltő

NOCO GENIUSPRO50 50A Pro akkumulátortöltő
NOCO GENIUSPRO50 50A Pro akkumulátortöltő
RaktárakMenny
Észt 1-es raktár
3-4 munkanap
Készleten 1 db
Ha ezt a terméket most megrendeled a várható kiszállítás: 2024-06-04 kedd - 2024-06-05 szerda

Normál ár: 420 399 Ft

Special Price 378 359 Ft

Leírás

50 Amperes akkumulátortöltő, akkumulátor karbantartó és akkumulátor deszulfátor

Bemutatkozik a teljesen új GENIUSPRO50, egy 6, 12 és 24 voltos, teljesen automatikus, professzionális, intelligens, intelligens töltő, karbantartó, tápegység és hőmérséklet-kompenzációval ellátott, 50 amperre méretezett, 50 amperes akkumulátortöltő minden típusú autóipari, tengeri és mélyciklusú akkumulátorhoz.
  • Hasonló a G26000-es akkumulátorunkhoz, csak nagyobb teljesítményű. Az eddigi legnagyobb teljesítményével és funkcionalitásával ez egy világszínvonalú akkumulátortöltő, amellyel a szakemberek hihetetlen töltési sebességgel feszegethetik a határokat.
  • Egy többfeszültségű töltő - 6 voltos (50 amper), 12 voltos (50 amper) és 24 voltos (25 amper) - ólom-savas autóipari, tengeri és mélyciklusú akkumulátorokhoz, beleértve az elárasztott, zselés, AGM és karbantartásmentes, valamint a lítium-ion akkumulátorokat.
  • A profiknak tervezték, akiknek abszolút teljesítményre és kompromisszumok nélküli funkcionalitásra van szükségük. Rendkívül rugalmas szilikon kábelezéssel - akár -40ºC-ig -, védő nejlon panírozott árnyékolással a kopás elleni maximális védelem érdekében.
  • Kettős feszültségű tápegység - 12 voltos (50 amper) és 24 voltos (25 amper) - az állandó áramellátás fenntartása érdekében, nem kívánt hullámzás, zaj és átmeneti tüskék nélkül az ECU villogása, átprogramozása és diagnosztikai tesztelés során.
  • Második feszültségű tápegység.
  • Egy integrált hőérzékelő érzékeli a környezeti hőmérsékletet és módosítja a töltést, hogy kiküszöbölje a túltöltést meleg éghajlaton és az alultöltést hideg éghajlaton az akkumulátor élettartamának maximalizálása és a gyors töltés lehetővé tétele érdekében.
  • Elismeri az akár 1 voltos akkumulátorokat is. Vagy használja a teljesen új erőltetett üzemmódot, amely lehetővé teszi, hogy kézzel kezdje el a lemerült akkumulátorok töltését nulla voltig.
  • Automatikusan érzékeli az akkumulátor szulfátosodását és savas rétegződését, hogy visszaállítsa az elveszett akkumulátor teljesítményét az erősebb motorindítás és a hosszabb akkumulátor-élettartam érdekében. Továbbá élvonalbeli akkumulátorjavítási üzemmódok 6 voltos, 12 voltos és 24 voltos akkumulátorokhoz.
Írd meg a véleményed a termékről

A NOCO GENIUSPRO50 50A Pro akkumulátortöltő nevü termékről

  • Értékelés