Lemerült akksi? – Mutatjuk milyen bikázóakksi legyen nálad, hogy biztos beindítsd a kocsit!

A lemerült akksik sorsa szerencsés esetben a bebikázás. Nem mindegy azonban mi van az indítókábel végén. Sokszor nem akad jófej sofőr a környéken aki segítene, de az is megeshet, hogy olyan helyen járunk ragadtunk, ahol semmilyen más söfőr nincs éppen. Ilyenkor áll munkába a magunkkal hordott feltöltött NOCO akkumulátorbikázó.

NOCO bikázókból 4 félét találsz meg nálunk, ezekből minden épeszű hazai felhasználásra megtalálod a megfelelőt. Gyorsan elmondjuk mi az, amit mindegyik tud, utána végignézzük a különbségeket, a belépő szinttől a durvább cuccokig.

 

Mindegyik lítium-ionos NOCO akkumulátorbikázó bordázott, jó fogású akksiházban lakik, a műanyagbevonatuk minőségi, kompakt méretűek, de ettől még nincs kispórolva belőlük az anyag.  Mindegyik tetején 4 LED van, így 25%-os pontossággal látszik mennyi kraft van még benne. A LED keveset eszik, 7 féle vészvillogás programot is tud, ha baj van, az S.O.S jelzést NAGYON hosszú ideig is produkálják. (Azért szorítunk, hogy ezt sose kelljen használnod.) USB-ről 2.1 Amperrel – tehát gyorstöltővel – tölthető, de tölthetünk is velük mindenféle okoseszközt, emellett a NOCO összes bikázója védve van a fordított bekötés és szikrázás ellen. Ráadásul álltukban a NOCO akksik a bemérés alapján kb 4x lassabban merülnek.

GB20 Boost Sport

NOCO GB 20

A NOCO GB20 Boost Sport a hétköznapi autós és a hétvégi sportoló választása. 4 Literes motorokig ajánljuk, ami azt jelenti, hogy bármilyen itthon benzines személygépkocsi vagy kishaszongépjármű akksijához elég lesz. Akkor is jól jöhet, ha szabadidődben Quadozol, Jet-skizel, vagy kisebb gép nyergében szórakozol, ezeknek az akksijához is jó. (Fűnyírógépekhez is , csak azon ülni nem mindenkinek szórakoztató).

[magento pid=”GB20″]

GB 40 Boost Plus

NOCO GB 40

A NOCO GB40 Boost Plus az előző GB20-as ikertestvére, csak ő lejár a terembe gyúrni. Emiatt 400 Amper helyett 1000 Amperrel tud bikázni, ami már minden itthoni dízelautó is lazán indítható, és 6 Literes motorokig használhatod. Ha a családban dízel üzemű autó van akkor azokhoz a GB40 fog kelleni.

Mindkettő 20 bikázást tud egy feltöltéssel, vagy 2x majdnem teljesen feltöltenek egy-egy okostelót. A LED 100 lumennel világít.

[magento pid=”GB40″]

GB70 Heavy Duty

NOCO GB 70

A NOCO GB70 Heavy Duty, mint a nevéből is látszik, a komolyabb bevetések eszköze. Eggyel masszívabb kivitel a kistesóknál, 2000 Amperrel indít. Szinte minden komolyabb mezőgazdasági géphez és kamionhoz jó, vagy bármihez ami ezeknél kisebb, ha van valamid ami nagyobb arra is rápróbálhatsz vele, de olyasmihez a következő termék a jó választás.

A GB70 már 40 bikázást tud egy feltöltéssel, vagy 3,5x teljesen feltölt egy okostelefont. A LED 400 lumennel világít (kb. az otthoni világítások ereje)

[magento pid=”GB70″]

GB150 Boost Pro

NOCO GB 150

A NOCO GB150 Boost Pro a család legerősebb és legnagyobb tagja, professzionális felhasználásra. 4000A amperrel indít BÁRMIT* Nem is nagyon tudom mit írjunk még, amihez itthon hozzáférsz és akksija van arra ráteszed és bebikázza, akkor is ha csontig merült. Akár -30 fokig.

A GB150-ban 80 bikázásra elég erő van,  7x fetölt egy okostelefont csurig. A LED 500 lumennel világít.

[magento pid=”GB150″]

Ha érdekel valamelyik, nézz körül nálunk, gyorsan szállítunk (raktárról 1 munkanap, hiány esetén 3-5 nap), és ahogy észrevettük készleten is csak nálunk van folyamatosan.

*Létezik egy ennél nagyobb változat, a GB 500, amit Birodalmi Lépegetők vagy hasonló méretű gépek beindítására használnak, itthonra mi túl erősnek gondoltuk.

NOCO GB 500